Lediga Jobb

Cator construction & services ab är ett 5 år gammalt byggföretag med verksamhet i hela Sverige. Vi arbetar med entreprenader och byggservice, är 30 medarbetare och omsätter ca 100 msek. Cator construction & services ab är det nationella byggföretaget som sätter kunden i fokus. Våra kunder återkommer gärna när ny- eller ombyggnationer blir aktuella, eller vid behov av renoveringar och löpande underhålls- och servicearbete Våra kunder är i huvudsak servicehandels kedjor med starka koncept.

 

Projektledare till Cator construction & services ab

 

Cator construction & services ab står inför nya spännande utmaningar och därför behöver vi förstärka organisationen med ytterligare kunniga och ambitiösa medarbetare som kan medverka till att utveckla vår verksamhet. Vi söker en projektledare som är engagerad och ansvarsfull för omgående anställning. Cator construction & services ab samarbetar med ett stort antal kunder och vi kan erbjuda många spännande uppdrag inom byggnationsarbete samt service.

Som projektledare kommer du att genomföra förstudier och ta fram tid- och kostnadsförslag för både större och mindre bygguppdrag. Du kommer att leda och stötta olika projekt. Som projektledare består dina arbetsuppgifter av projektledning, inköp och avrop av UE, byggnadsmaterial, planering och produktionskalkyl. Du arbetar med projektledning, ekonomisk styrning och ekonomisk uppföljning. Rollen innebär att du upprättar anbudsförslag och anbudskalkyl och att du arbetar kontinuerligt med att förbättra lönsamheten. I rollen som projektledare arbetar du även med projektstyrning för att nå uppställda mål inom kvalité, miljö och ekonomi samt med avstämning/uppföljning av anbud och projekt. Du kommer att medverka vid planerings-, projekterings- och byggmöten, samt tids- och kostnadsmässigt stämma av projektet med hjälp av arbetsledaren för att sedan rapportera till arbetschef. Vidare arbetar du aktivt med att följa kostnadsmål då ständig lönsamhet och hög kundnöjdhet i varje projekt är viktigt dels för att hålla kalkylen och dels för att följa kvalitets- och miljömål och gällande regelverk.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som arbetsledare eller platschef. För att lyckas i rollen som projektledare bör du ha goda kunskaper inom ledarskap, arbetsmiljö och god förmåga att kommunicera och förhandla på svenska. Du ska även ha goda datakunskaper, B-körkort och BAS P/ U.

Som person är du en lagspelare, har lätt för att samarbeta med andra men som ändå är självgående i ditt arbete. Du skall vara beredd på en del resande då vi utför projekt i hela Sverige. Vi ser gärna att du är en person som ser möjligheter och är kvalitets- och resultatinriktat, samt att du är ansvarsfull och stresstålig. Vidare bör du vara noggrann, lyhörd och ha en bra organisationsförmåga. Då arbetet innebär mycket sociala kontakter tror vi att du om söker trivs i en social roll och har förmåga att leda ditt team. Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Du erbjuds ett arbete med mycket varierande arbetsuppgifter och du kommer att vara en del av ett glatt gäng i ett växande företag.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Göteborg

 

Eventuella frågor besvaras av Jonas Lundgren på 070-369 57 70. Skicka in din ansökan till  

info@cator.se


 
Välkommen med din ansökan!